Όροι Χρήσης


Εισαγωγή

Ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει διαβάσει τους όρους χρήσης προτού προβεί στην χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου. Αν διαφωνεί με αυτούς τους ορούς ή μέρος τους, πρέπει να διακόψει αμέσως τη χρήση της ιστοσελίδας.


Όροι Σύμβασης

Οι όροι αυτής της σύμβασης μπορεί να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή κατά την κρίση της εταιρίας. Για τον λόγο αυτόν ο επισκέπτης οφείλει να τους διαβάζει κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσει τον διαδικτυακό τόπο προκειμένου να είναι εις γνώσιν του τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις τους. Η εταιρία οφείλει να έχει τους όρους ενημερωμένους στις σελίδες της , για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών.


Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχόμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας, το οποίο περιλαμβάνει εικόνες, γραφικά, κείμενα, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα είναι πνευματική ιδιοκτησία της Frigo Klima ΑΕΒΕ που προστατεύεται από την ελληνική νομοθεσία και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Απαγορεύεται ρητά η χρήση τους, αντιγραφή, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή μεταποίηση τους για οποιοδήποτε εμπορικό ή ανταγωνιστικό λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεση μας και χωρίς να αναγράφεται η πηγή της πληροφόρησης. Εντούτις επιτρέπεται η αποθήκευση τους για καθαρά προσωπική χρήση και μόνο από τους επισκέπτες.


Περιορισμός Ευθύνης – Αποζημίωση

Η Frigo Klima ΑΕΒΕ στην προσπάθεια της να βοηθήσει στην πληροφόρηση και κατάρτιση του επισκέπτη μέσα από τις σελίδες της, ελέγχει στον μέγιστο βαθμό την εγκυρότητα και την σαφήνεια των όσων αναγράφονται σε αυτές. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ακρίβεια των συμβουλευτικών ή ενημερωτικών αυτών πληροφοριών που διατίθενται. Κατόπιν αυτού δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για αποζημίωση ή αποκατάσταση οποιασδήποτε αρνητικής επίπτωσης άμεσης ή έμμεσης.


Δεσμοί(links) προς άλλες ιστοσελίδες

Στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να υπάρχουν δεσμοί προς άλλες ιστοσελίδες είτε σαν πηγή πληροφόρησης ορισμένων άρθρων είτε ως περαιτέρω πληροφόρηση του επισκέπτη. Η Εταιρία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που αυτοί περιέχουν και δεν μπορεί να βαραίνει ή να προκαλεί οιοσδήποτε είδους δέσμευση μας.


Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των υπηρεσιών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.Η Frigo Klima ΑΕΒΕ διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Εντούτοις στα πλαίσια της καλής πληροφόρησης του επισκέπτη-πελάτη προσπαθούμε να ενημερώνονται άμεσα σε περίπτωση μεταβολής τους.


Επικοινωνία

Οι υπό-εφαρμογές επικοινωνίας με την εταιρία μέσα από τον κόμβο μας έχουν δημιουργηθεί για την ευκολότερη , άμεση και ανέξοδη επικοινωνία του μαζί μας. Η Frigo Klima ΑΕΒΕ θα απαντήσει στις αιτήσεις σας εντός 24 ωρών.
Τελευταία Νέα

   24 2016
   

?? ???????????? ????????? ??????? ???????? ??? ????? ?????????? ?????? ????????, ??????? ???????
   Περισσότερα...

Εγγραφή στο Newsletter